Om Unik fest

Vi är ett mor och dotterföretag som bygger på samspel, olika erfarenheter och lust att göra det fint för andra. Det är så roligt när en fest blir lyckad och en gladis man pratar om!

 

JANINA GRÖNDAL
Jag är en energisk ”doer” i mina bästa år med massor av erfarenheter från olika branscher. Ett signum har dock varit att arbeta med och för människor. Ledarskap, socialt företagande, second hand, service, mat och massor av samarbete har varit den röda tråden. Att ha många vänner och lyckas vårda relationer är något jag är stolt över. Då Elin gifte sig med sin Per använde vi mycket av det fina gamla porslinet som vi ärvt och köpt. Det skapade en väldigt personlig stämning och harmoni på borden. Det, och att jag alltid haft äldre möbler och dukat med blandat vintage porslin gav idéen till Unik fest. Elin och jag är bästa vänner som delar hästintresse, att skapa och att njuta av naturen. För övrigt är vi olika personligheter vilket skapar dynamik och kompletterar i våra uppdrag.
ELIN GRÖNDAL
Jag är en person som har en estetisk ådra och tycker om vintage, skogen, naturen och våra djur.
Just naturen inspirerar mig i mycket av det jag gör. Det enkla är ofta det fina. Jag är gift med Per och vi har två mindre barn, Tage och Gunnar. Att planera vårt eget bröllop var roligt men också mycket tidskrävande och jag har på så sätt fått upp ögonen för detta med bröllopsplanering. Jag vet vad det innebär och att man som brudpar har en önskebild över hur man vill ha sin fest. Det känns roligt att det fina porslinet, allt annat vi införskaffade och det vi har kompletterat med kommer till glädje för andra! Återbruk då det är som bäst. Hitintills har jag jobbat som sjuksköterska, så detta är en ny värld för mig. Mötet med människor, min noggrannhet och lyhördhet är något jag tar jag med mig in i Unik fest. Att få möjlighet att göra det hela med min fina mamma känns väldigt roligt.